FŐOLDAL
  CÉGISMERTETŐ
SZOLGÁLTATÁSOK
 
RIASZTÓRENDSZEREK
TÁVFELÜGYELET
JÁRŐRSZOLGÁLAT
VIDEÓRENDSZEREK
TÁVKÖZLÉSTECHNIKA
SZÁMÍTÁSTECHNIKA
PORTASZOLGÁLAT
TÁRSASHÁZI PORTASZOLGÁLAT
ÉLŐERŐS ŐRZÉS
  ÁRLISTA
 
LAKOSSÁGI
KÖZÜLETI
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
  REFERENCIÁK
CIVIL SZEREPVÁLLALÁS
  KAPCSOLAT
   

Tapasztalat és szakértelem az Ön szolgálatában

Vállalkozásunk 1995-ben forradalmian új szolgáltatással jelent meg Budapest XV. kerületében. Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítését kezdte meg, saját diszpécser- és járőrszolgálattal. Mint minden új termék/szolgáltatás bevezetésénél mi is kezdetben komoly nehézségekbe ütköztünk. A megcélzott piaci szegmens tartózkodással fogadta, és költségesnek találta rendszereinket, hiszen nem volt összehasonlítási alapjuk.
Szerencsére akadtak vállalkozó kedvű megrendelők, akik megtiszteltek minket bizalmukkal, és kipróbálták rendszerünket. Nem csalódtak. Előfizetőink a nap 24 órájában biztonságban tudhatták értékeiket, hiszen betörés esetén diszpécserünk azonnal értesítette az érintetteket, illetve járőrünk 10-15 percen belül a helyszínre érkezett és megkezdte a szakszerű intézkedést.
Lehetőséget kaptunk, és bizonyítottunk. Magas színvonalú szolgáltatásunk híre hamar elterjedt és ügyfeleink szívesen ajánlottak minket ismerőseiknek. Így távfelügyeleti szolgáltatásunkat megrendelőinknek köszönhetően Észak-Pestre, majd egész Budapest területére kiterjesztettük, telepítéseket pedig szinte az ország egész területén vállalunk már.
Természetesen folyamatosan alkalmazkodtunk a felmerülő igényekhez, és nem ragadtunk meg ennél az egy szolgáltatási csoportnál. Főleg közületi megrendelőink részére videós megfigyelőrendszereket, beléptető-rendszereket telepítettünk, kapumozgató berendezéseket szereltünk, élőerős őrzést illetve portaszolgálatot is elláttunk. Hiszen a Megrendelő igénye számunkra mindennél fontosabb, és azt bármilyen körülmények között teljesítenünk kell.
Így ma már mindenki megtalálhatja szolgáltatásaink között a számára leginkább megfelelőt. Ezt jelenti számunkra a "testre szabott biztonság".