FŐOLDAL
  CÉGISMERTETŐ
SZOLGÁLTATÁSOK
 
RIASZTÓRENDSZEREK
TÁVFELÜGYELET
JÁRŐRSZOLGÁLAT
VIDEÓRENDSZEREK
TÁVKÖZLÉSTECHNIKA
SZÁMÍTÁSTECHNIKA
PORTASZOLGÁLAT
TÁRSASHÁZI PORTASZOLGÁLAT
ÉLŐERŐS ŐRZÉS
  ÁRLISTA
 
LAKOSSÁGI
KÖZÜLETI
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
  REFERENCIÁK
CIVIL SZEREPVÁLLALÁS
  KAPCSOLAT
   

Ha fontos Önnek a biztonság…

Alig egy évtizeddel ezelőtt a magánszemélyek, kisebb vállalkozások még azt sem tudták, mi fán terem a vagyonvédelem. A nagyobb értékeket rejtő ingatlanokra maximum rácsokat szereltettek, és akkoriban ez elég is volt. Ritkán fordultak elő betörések, és a behatolással járó bontási munkálatokra hamar felfigyeltek a környéken lakók.
Néhány év alatt azonban sok minden megváltozott. Az egyre profibbá váló bűnözők pillanatok alatt megbirkóznak a legbonyolultabb mechanikus védelmi eszközökkel is... ráadásul feltűnés nélkül, sokszor hangtalanul. Mire észbe kapnának a szomszédok, zsákmányukkal már messze járnak.
Ahogy az ellenük védelmet nyújtó technika, úgy a betörők tudása is egyre gyorsabban fejlődik. Így ha tényleg biztonságban akarjuk tudni otthonunkat, irodánkat, üzletünket, raktárunkat, csakis a megbízható, professzionális vagyonvédelmi eszközök telepítésének és megfelelő szakértelemmel rendelkező telepítők igénybevételének van csak értelme. Az ezzel járó befektetés hamar megtérül... rögtön az első betörési kísérletnél, mely biztosan meghiúsul majd!

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/palsec.hu/html/riasztorendszerek.php:40 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/palsec.hu/html/riasztorendszerek.php on line 40