FŐOLDAL
  CÉGISMERTETŐ
SZOLGÁLTATÁSOK
 
RIASZTÓRENDSZEREK
TÁVFELÜGYELET
JÁRŐRSZOLGÁLAT
VIDEÓRENDSZEREK
TÁVKÖZLÉSTECHNIKA
SZÁMÍTÁSTECHNIKA
PORTASZOLGÁLAT
TÁRSASHÁZI PORTASZOLGÁLAT
ÉLŐERŐS ŐRZÉS
  ÁRLISTA
 
LAKOSSÁGI
KÖZÜLETI
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
  REFERENCIÁK
CIVIL SZEREPVÁLLALÁS
  KAPCSOLAT
   

Nyugalom minden lakásban...

Tény, hogy a XV. kerületi társasházak lakói számára mindennapi problémát jelent a belső kerületekből kiszorult hajléktalan, illetve kisebb-nagyobb lopásokból, rablásokból, bűnözésből élő elemek jelenléte. Sötétedés után sokan félve mennek haza, attól tartva, hogy a kapualjban ittas, agresszív egyénekkel találják szembe magukat.  Sok az idős lakók megtévesztésére építő csaló, aki a legkülönfélébb indokokkal igyekszik bejutni a mit sem sejtő idős emberek lakásába, majd azok megtakarított pénzével, értékeivel távozik.

Sajnos úgy érezzük, ez nem csak a mi kerületünkben van így…

Erre a problémára kínál megnyugtató és hatékony megoldást a videó megfigyelőrendszerrel ellátott társasházi portaszolgálat.

A zártláncú videós megfigyelőrendszer kiépítése komplex módszer közösségi területek - elsősorban társasházak lépcsőházának, bejáratának - megfigyelésére. Az egyes lépcsőházakban elhelyezett éjjel-nappal működő kamerák képei egy központi helyen kerülnek feldolgozásra, rögzítésre. A megfigyelést végző biztonsági őr így azonnal reagálni tud bármilyen nem kívánt eseményre.

A területen történő események egy beépített háttértárra kerülnek rögzítésre, dátum/idő szerint visszakereshetők, elmenthetők, a rendőrségnek videó-formátumban átadhatók.

Ez mind a prevenció, mind a felderítés szempontjából sokat jelent, hiszen a rendszer egyrészt visszatartja a bűnelkövetésre és garázdaságra hajlamos egyéneket a bűncselekmény elkövetésétől, másrészt segít az elkövetők azonosításában és elfogásában.

A közösség által meghatalmazott személyek az Interneten keresztül bármikor bepillantást nyerhetnek a társasházban zajló eseményekbe, illetve igénybe vehetik a rendszer számos kényelmi és biztonsági szolgáltatását. 

A társasházi portaszolgálat feladatai:

•  működteti, üzemelteti a térfigyelőrendszert,

•  amennyiben a megfigyelőrendszeren keresztül bármely lépcsőházban gyanús eseményt, vagy rendbontást tapasztal, megkezdi az azonnali intézkedést 

•  ellenőrzi a díjbeszedők, szerelők, karbantartók, vagy más látogatók be- és kilépésének jogosságát, gyanús személy esetén felkíséri a látogatót az érintett lakásba

•  megakadályozza az illetéktelen személyek objektum területére történő bejutását,

•  amennyiben a ház előtt vagy annak közvetlen közelében olyan magatartást, cselekményt tapasztal, amely a lakókat veszélyezteti, megpróbálja elhárítani azt, vagy értesíti a további intézkedésre jogosult személyt, hatóságot,

•  elhárítja az esetleges személy ellen irányuló támadásokat a jogos védelem keretein belül,

•  bűncselekmény alapos gyanúja esetén biztosítja a helyszínt és értesíti az intézkedésre jogosult személyeket,

•  az őrzendő területen történő rendszertelen megjelenésével megelőzi, hogy a bűncselekményt elkövetni szándékozó személy kiszámíthassa az ellenőrzési időpontját,

•  intézkedik esemény, rendkívüli esemény, elemi kár, stb. bekövetkezésekor, és értesíti az intézkedésre jogosult hatóságokat ,

•  tűz esetén a portaszolgálati helyiségben elhelyezett "Tűzriadóterv" alapján intézkedik.

Most érdemes az Önök társasházának is csatlakozni rendszerünkhöz, ugyanis a lakóközösségek részére egy rendkívüli lehetőséget biztosítunk.

Új, társasházi portaszolgálatot igénylő, legalább egy évre szerződő partnereink részére a szolgálat mind hatékonyabb és professzionálisabb ellátása érdekében egy 8 kamerás térfigyelő rendszert telepítünk internet csatlakozási lehetőséggel rendelkező saját rögzítő egységgel ingyen. A rendszer egy év után a társasház tulajdonába kerül, és mindez a lakóknak egy forintjába sem kerül. Önöknek mindössze egy helyiséget, és igény esetén az internet hozzáférést kell biztosítaniuk részünkre a szolgálat zavartalan működéséhez.

Megbízásunk esetén garantáljuk a szolgálat színvonalas ellátást az adott feladatra kiválasztott gyakorlott, komoly tapasztalattal rendelkező, megbízható kollégákkal, kedvező óradíjjal, rugalmas hozzáállással, professzionális szakmai háttérrel.

Ez egy 4 lépcsőházzal rendelkező, lépcsőházanként 64 lakásos társasház esetén nagyjából 3.000 forint havi költséget jelent lakásonként.

 

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/palsec.hu/html/tarsashazi_portaszolgalat.php:142 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/palsec.hu/html/tarsashazi_portaszolgalat.php on line 142