FŐOLDAL
  CÉGISMERTETŐ
SZOLGÁLTATÁSOK
 
RIASZTÓRENDSZEREK
TÁVFELÜGYELET
JÁRŐRSZOLGÁLAT
VIDEÓRENDSZEREK
TÁVKÖZLÉSTECHNIKA
SZÁMÍTÁSTECHNIKA
PORTASZOLGÁLAT
TÁRSASHÁZI PORTASZOLGÁLAT
ÉLŐERŐS ŐRZÉS
  ÁRLISTA
 
LAKOSSÁGI
KÖZÜLETI
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
  REFERENCIÁK
CIVIL SZEREPVÁLLALÁS
  KAPCSOLAT
   

Folyamatos jelenlét...

Ma már csak az biztos, amit az ember a saját szemével lát... De ez nem mindig megoldható, hiszen rohanó világunkban néha egyszerre több helyen is ott kellene lennünk. Figyelnünk kellene alkalmazottaink munkáját üzleteinkben, szemmel kellene tartanunk raktárunkat, érdekelne ki jár ügyfélszolgálatunkon...
A zártláncú videós rendszerek erre a problémára kínálnak egyszerű megoldást. Ezek olyan, a biztonságtechnikában alkalmazott figyelő rendszerek, melyek lehetővé teszik, hogy az ember egy központi helyről, vagy akár az internet segítségével bárhonnan, több területet egyszerre figyelhessen meg, még akkor is, ha azok a területek igen távol esnek egymástól.
Felhasználásuk igen sokrétű, segítik üzletekben, áruházakban a bűnmegelőzést, veszélyes folyamatok felügyeletét, közlekedésben a forgalom folyamatos figyelését és ez csak néhány a sok alkalmazás közül, amely hasznossá teszi ezeket a rendszereket a mindennapi életben.
Ma már bárki elérhető áron juthat ezekhez az eszközökhöz az egyszerű 4 kamerás rendszerektől a legprofesszionálisabb ipari felhasználásra szánt mozgatható, nagy felbontású kamerás rendszerekig.